Alla inlägg under juni 2012

Av peejay - 4 juni 2012 20:11

Ny på Nrj är denna nya hit från Pitbull, en låt med lite latino rytmer i botten, vilket gör att det svänger ritkgt bra och känns som en perfekt sommarhit under sommarens varma kvällar.

 

Av peejay - 3 juni 2012 13:31

Rällsbussen rullar fram mot Vansbro, Bengt Jörgen Friberg som är handelsresande inom hårprodukter är på väg till byn. Claes Månsson gör rollen riktigt bra, han är som gjord för den.

På stationen står Gubbarna från byn med sina sparkar, och orkerstern spelar musik. Den första han träffar är Örnest, en genial karraktär av Björn Skifs. En karraktär som träffar rätt direkt när det handlar om landsbygdens orginal och dess humor.

Svenne Rubins dyker naturligtvis också upp i filmen med sina klassiska hits.

Det går tuvärr inte helt lätt för Bengt Jörgen Friberg, utan till slut tröttnar gubbarna i byn på hans framgång hos kvinnorna på orten och ett helt gäng beslutar sig för att slänga ut honom.

I filmen varvas historien med Svenne Rubins som sjunger sina odödliga hits som hållt sig väldigt bra genom åren ochär idag riktiga klassiker!

I filmen sjunger även Björn skifs och filmen bjuder på ett stycke Vanbro historia.

Svenne Rubins firar i år 20 års jubileum av albummet sex män i skor och klassikern Långa bollar på bengt, därmed kan månadens nostlagifilm inte bli mer rätt.

Manus till filmen är skrivet av Lars Wanfors

Regissör var Håkan Wennberg, filmen kom 1994 och har även visats på svt!

I filmen kör även Svenne Rubins klassikern Folköl och dunka dunka live, sedan kommer Bengt Jörgen Friberg till frisören Larsson som även han spelas av Björn Skifs.

Bengt Jörgen Friberg fick även uppträda på folkets hus med Svenne Rubins låt Vi möttes på folktandvården.

I filmen sjöng Svenne Rubins även låten Det var samma dag som brnadstation brann ner som bygger på en verklig händelse i Vansbros historia som skedde 1962. Detta nämndes även i New york times!

Här ser vi även Ernest igen!

I filmen medverkade Svenne Rubins, Björn Skifs, Gunde Svan och Gert Klötske bland annat

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 










































































































































































Av peejay - 3 juni 2012 12:46

Magnus Härenstan och Brasse Brännström här gett oss enormt mycket humor under sina kariärer. 1978 gjorde dom krogshowen Det är serverat, på Berns. Här spelar dom kirurgerna som ska genomföra en operation tillsammans men det visar sig att dom faktiskt inte är utbildade någon utav dom. Tidigare har dom lyckats operera tillsammans med läkare som har utbildning, men nu råkade dom två som inte kan något komma tillsammans på samma operation. En helt galen scetch!

Av peejay - 1 juni 2012 18:57

Under 90-talet blomstrade dansmusiken men att slå igenom så enormt med en instrumental danslåt är i sig ganska unikt, men Robert Miles lyckades med låten Children. En danshit med även ett slags djup i sig som känns när man ser videon.

Singeln sålde i över fem miljoner exemplar och var alltså en av 1996 års mest sålda singel i hela världen! Att det sedan var en helt instrumental låt gör det som sagt ännu mer speciellt. Robert Miles var en Dj som kom ifrån Schweiz och detta blev hans stora genombrott på listorna.

     

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards