Alla inlägg under maj 2013

Av peejay - 22 maj 2013 19:15

I eurovision finalen körde Loreen del naturligtvis Euphoria men också sin nya låt We got the power. På aftonbladet.se finns nu videon till  låten och videon lika som låten får mig att hoppas att ett nytt album också är på väg med Loreen framöver!

 

Av peejay - 22 maj 2013 18:28

Låten I en annan del av världen skrevs av Uno Svenningson och blev en stor hit för gruppen Freda 1988, och den var med på albummet Tusen delar. Uno svenningsson var sångare i Freda också vilket gav honom en bra start på solokarriären han fortsatte med sedan.

 

Av peejay - 20 maj 2013 18:51

Dom här två har lyckats tidigare att regera bland sommarhitsen  och som det låten nu är dom redo även för sommaren 2013!  Ny på diggilistan är dom denna vecka och det blir nog mera från Jenifer Loepz och Pitbull 2013 tror jag!

 

Av peejay - 20 maj 2013 18:44

Mohombi är tillbaka på diggilistan nu inför sommaren med låten Party without you som vad jag förstår av det hela gör tillsammans med Play back vs supermarket men jag är inte helt säker. Han är hur som helst tillbaka med en ny sommarhit troligtvis för den här låten är en riktig sommarlåt! Ny på diggilistan denna vecka!

 

Av peejay - 20 maj 2013 18:29

Det är en ny låt på diggilistan med Sabastian ingrosso tillsammans med Tommy Trash och John Martin. Reload är en riktigt bra dansrykare som har en rejäl energi och kan nog få en hel del dansgolv att skaka i sommar tror jag.

 

Av peejay - 19 maj 2013 12:23

Igår var det alltså dax Eurovision 2013 i Malmö! Allt började med en tillbakablick från när Loreen vann i Baku. Josefin Sundström berättade sedan om hur allt började, och vi fick sedan se en vy över hela Malmö och arenan. Den stora bron som byggts över publiken i arenan fyldes med en kör som framförde låten We write the stiry som skrivits av Björn och Benny och Avicii speciellt för finalen. Kvällens finalister kom sedan in gående på bron över publiken, väldigt mäktigt!

Sedan kom petra Mede in och öppnade programmet och hon gjorde en fantastisk start på kvällens som programledare tycker jag.


Sedan berättade Petra om öppningslåten och om eurovision och hon pratade franska perfekt och lyckades även där att få igenom sin personlighet på ett väldigt bra sätt, hon var verkligen sig själv och bjöd på sig själv tycker jag.

Sedan drog dom första l¨åtarna igång och naturligtvis så var en av topparna att få se Cascada igen där jag hoppades på ett rejält dansparty från scenen och det blev det verkligen.


Karaktären Linda Wardorf visade oss gamla kungakläder och pratade om dom lite grann.


Bonie Tyler gjorde även ett bra framträdande ocn det var kul tycker jag att en sådan världsartist var med i år, och att hon även hade en helt okej låt också tycker jag.


Robin Stjernberg gjorde You väldigt bra, och som värdland artist gjorde han ett bra framträdande med hela europas ögon på sig. Han kändes verkligen rätt att repressentera oss en kväll som denna tycker jag.


När Emeleie De Forest kom in på scenen så kom det verkligen rejäla vinnarvibbar redan på direkten från årets starkast lysnade stjärna i eurovision.


Margaret Berger levererade norges elektro låt I feed you my love väldigt proffsigt med en cool attityd och säkerhet på scenen.


Petra passade även på att hylla sin designer för sin snygga klänning, kanon Petra!


Loreen uppträdde med en mix av flera låtar däribland hennes nya låt We got the power, kanonon. En show där hon och dansarna lyfte mot taket en riktigt snygg show. Hon avslutade det hela med Euphoria och hon lyfte mot taket och det blev en riktigt mäktig show från Loreen! Jag hoppas att hennes karriär fortsätter rulla på för jag är övertygad om att hon hra mycket mer kvar att ge som artist!


Vi fick en scetch om svenskhet där bland annat Felix Herngren medverkade. Sedan sjöng Petra om sverige i krans och klädd i sveriges färger. I sketchen kom den stora snackisen som var innan om killarna som skulle kyssas och det gjorde dom när dom gifte sig i numret. Bra att dom tagit ställning för allas lika värde och ett öppet och tollerant samhälle, hoppas det också gav vibbar till delar av världen där lika värde inte alltid är lika självklart. I låten nämndes även naturligtvis abba.


Vi fick sedan eurovision historia och Eric Saade gjorde ett bra jobb som värd i greenroom. Sarah Dawn Finer sjöng en riktigt bra version av Abbas The Winner takes it all.


Efter röstningen stod det äntligen klart att Emelie De forest vunnit som vi haft på känn. Petra gjorde ett utmärkt jobb som programledare av Eurovision 2013, och än en gång ett stort grattis till Danmark och Emelie De Forest!

    

Av peejay - 18 maj 2013 18:06

Kan bara säga att det känns starka nordiska vindar. Efter att bloggat alla bidragen i första och andra deltävlingen så känns det fortfarande som att det bara finns två rejäla vinnarkandidater, varav den ena är starkast. Ingen vet ju vem som vinner ännu men jag känner starka danska vindar och även norska. Norden levererar i år rejält efter Loreens seger förra året. Robin Stjernberg kommer göra ett jätte bra framträdande ikväll det är jag övertygad om som repressentant för oss som värdland, men vinnaren blir Danmark eller Norge, en fajt där Danmark har övertaget. Emelie De Forest till skildnad från Margaret Berger känns som en artist som har mycket kvar att ge och som man verkligen vill höra mer utav. Hennes skiva är ett album som känns genomtänkt och hon har en helhet där som artist, man blir sugen på att få både höra och veta mer om henne. I kväll får vi se om danmarks svar på shakira går hela vägen, och hon har ju som sagt även band hit till sverige vilket är väldigt roligt. Ikväll hoppas jag på en nordisk seger få se om det går hela vägen! Avslutnigsvis ett stort lycka till Petra Mede kul med en programledare som vågar gå sin väg och vara sig själv, och lätta upp det annars ganska stela eurovision när det kommer till  programledare.

   

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards