Alla inlägg under november 2013

Av peejay - 23 november 2013 13:02

 

Idol drog igång med dom återstående deltagarna och vi fick en tillbakablick på deras Idol resa. Per lästa ur vad dom skrev i sina ansökningar till Idol bland annat.

Dom uppträdde sedan med sina egna låtar som dom gjort i studion tillsammans med producenter.


Jens-Killing me

Det var en okej rocklåt som han gav oss. Den hade bra hit potential för att vara Idol låt.

 

Kevin-Dreaming

Ja han var i ballad träsket och trampade mer eller mindre.

Erik Rapp-Wild

Från producenterna kring max martin kom denna låten. Han levererade en bra elektro låt med en refräng som fastnade, så klart med Max Martin i gänget.

Elin-The fire

Jack Eriksson som jobbat med Jennifer Lopez hade gjort låten. Denna låten känns som Elin precis. Hon gav oss en röjig hit i stil med Eliphant. Väntar på hennes debutalbum!


Sedan sjöng dom låtar som jurryn gett dom.

Jens-Flcikan med guld

Det var Jens som den artist han är, passade honom.

Kevin Walker-Free falling

Segt och rakt av det kändes bara som en låt och framträdande i mängden.


Erik Rapp-If you go away

Vädligt svårtillgänglig låt som inte nådde fram.


Elin-Roar

Topklass naturligtvis. Hon gick till och med ut och hälsade i publiken som en riktig artist och egna show!

Yohio uppträdde sedan med låten Youre the one. Och Sedan avgjordes idol kvällen och Jens fick lämna Idol denna vecka. Elin klarade sig vilket vara kanon, hoppas på vinst.


Av peejay - 22 november 2013 18:23

Shampoo bestod av tjejerna Jacqui Blake and Carrie Askew och dom kom från Plumstead i England. Hiten Trouble blev deras stora genombrott runt 1994 och 1995. Dom tog in punkaktiga stieln  i den komemrsiella hiten och det gjorde att den stack ut bra.

 

Av peejay - 20 november 2013 18:12

Roxette släppte enormt många hits under både 80 och 90-talet, och Dangerous som kom 1989 blev naturligtvis även den en stor framgång för gruppen med Marie Fredriksson och Per Gessle.

Detta var tredje singeln gruppen hade på billboard listans top bland dom tio bästa hitsen på listan.

 

Av peejay - 18 november 2013 18:39

Hon gör som Gaga och släpper en bra ballad denna vecka. Britney kommer här med en pop ballad som sätter sig bra i refrängen och även i verserna tycker jag. Ny på diggilistan denna vecka och är uppföljaren till work bitch, vilket fortfarande bevisar att hon har bredd och är med i leken hoppas på album snart.

 

Av peejay - 18 november 2013 18:31

Hon lyckas ytterligare en gång och denna gång med en ballad. Dope bevisar än en gång Gagas bredd som artist och hur hon lyckas sätta sin egen prägel även här när det kommer till en mer avskalad ballad som denna. Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 17 november 2013 12:59

Titiyo pratade om hur det var att vara med i Så mycket bättre och hur hon beslutade sig att delta. Till en början var hon tveksam till att medverka men till slut så bestämde hon sig att hoppa på programmet i alla fall. Hon pratade om att ha allt fokus på sig själv under sin dag i programmet och hur hon upplevde det. http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/titiyo-om-uppmärksamheten-kring-så-mycket-bättre-2487613

 


Av peejay - 17 november 2013 12:19

 

Det var Titiyos dag i Så mycket bättre och vi fick en tillbakablick från starten på hennes karriär. Sedan drog dagen igång med mat och sedan bjöd Ken och Uöf henne på en bilfärd till en traktor som hon fick köra, något som hon älskar att göra. Under tiden skötte Bo köket.


Lunchen drog sedan igång med tolkningar. Titiyo berättade om sin morfar som precis nu begravdes 100 år gammal. Måste kännts tungt att missa det men att hon orkade med detta ändå är beundransvärt.


Ebbot-Lovin out of nothing

Här överraskade Ebbot, han har nog fått sin första reggaehit  nu!


Titiyo berättade om all musik hemma och att hon sedan åkte till syrran Nenneh Cherry, och hon fick henne att börja köra i pappans band. Sedan drog karriären igång.


Lill Lindfors-Gubben i månen

Hon gjorde en svensk version av Talking to the man in the moon. Hon lyckades riktigt bra med sin svenska version.


Titiyo berättade om sina första år som bebis och hur dom bodde väldigt många i en liten liten lägenhet hur livet var för dom.


Ken ring -hon sjunger

Han gjorde en svensk version av This is the way im say. I kens version knöt han ihop Titiyos och hans livshistorier säger bara starkt Ken. Han toppade igen och berör så mycket bättre 2013.


Dom åkte sedan ut till hästar där en av dom var en som Titiyo ägt själv förut. Sedan dansade dom linedance tillsammans.


Ulf Dageby-kom igen nu

På svenska gjorde Ulf en riktigt bra version av come along där han återigen överraskade hitmässigt. Han gjore även spel på elgitarr.


Hon berättade om Come a longs enorma framång som sddan gjorde att hon till slut inte orkade mer. Men sedan köpte hon en synt och fick tillbaka glöden med egenskrivna låtar.


Agnes-Flowers

Hon fick till en discohit med klassiak discosundet uppdaterat till 2013.


Titiyo berättade om moderskapet och graviditeten, och hon pratade också om kreativiteten och att leva med någon.


Bo Sundström-sjungande till sömns

Han gjorde en svens version av Longing for lullabys. Han  gjorde den ganska avskald men det fanns styrka i den.


Agnes och titiyo avslutade sedan kvällen tillsammans på scenen.

 

  

Av peejay - 17 november 2013 12:00

Titiyo hade sin dag i går i Så mycket bättre och hon har haft flera hits genom sin karriär och hon var även så sent som 2008 på toppen igen. Denna gång var det med Kleerup där hon fic kvara med på hans låt Longing for lullabies som blev en stor hit där hon fick stå för sången.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards