Alla inlägg under maj 2014

Av peejay - 14 maj 2014 18:23

Från nu så kommer jag köra veckans klipp på onsdagar och ersätter helt veckans klassiker. Detta på grund av att det är svårt hitta videor till många klassiker från 80-talet bland annat och därför väljer jag nu att fräsha upp detta tema och lägga det på onsdagar istället. Jag kommer blanda friskt mellan tidsepoker gammalt som nytt och det kommer bli mycket live grejer med artister och grupper. Börjar idag med Magic affair som slog igenom på 90-talet och hade flera hits som denna omen three som varit med i 90-tals nostalgin jag har på fredagar. Men sedan gjorde dom comeback på 00 talet och här är dom live med omen 2009. 

Av peejay - 13 maj 2014 20:06

Ny på diggilistan denna vecka Kent och deras nya hit Mirage. Dom levererade på top sist och dom kändes som nya igen med fräsht sound och nytt liv. Detta tar dom med sig även här Mirage är så bra att den lika gärna kunde varit första singeln om det inte var för La Belle epique som jag förstår var först med tanke på vilken perfekt tidsanda den har.

 

 

Av peejay - 13 maj 2014 18:02

 

Den tredje delfinalen drog igång med jurryn på plats med tobbe blom i stället för carolina.


Nunchucks

Dom startade med en av killarna som spelade tv spel sedan tog dom oss in i den världen med dans. Detta var riktigt avancerat, bra!


Rebecka k

Hon gjorde låten med äkta känslor försin döda bror, starkt.


Unitwins

På enhjulingar hoppade dom melan bilen och pelarna så extremt bra dom levererar!
 


Max och Hanna

Acrobatiskt var dom bra nu men det var lite segt .


Nicole och Kryspin

Pappan och dottern körde nu Elenas hit My number one i ett jäkla tempo. Hennes fiol gick i speed lika som sången, vilket drag!


Ellen och Linn

Dom var bra och hade fart men lite enformigt nummer.


Jacob Frode

Han kompade på gitarr och sjöng bra men var lite stelt.


Gaston

Tillsammans med hjälp av tjej från publiken balancerade han med eld och kniv, enda synd var att det var för kort.


Lavin

Dom hade tagit extra musiker och körde egen låt. Tuvärr kändes låten ganska intetsägande dom skulle behövt en rejäl hit nu.


Lazy Joe

Han åkte nu på väggarna i  en enorm tunna med motorcuckeln med ett band som spelade i mitten. Extremt bra gjort synd hans kompis var skadad. Detta fick han göra innan och det viades på film.


Until the end crew

Dom gjorde det bra nu också och den lilla killen höjde allt ännu en gång.


Glen Edell

Bra sångare och när han kom igång så var han riktigt bra.


Till final gick sedan

Until the end crew

Glen Edell

Jacob frode

och jurryns wildcard blev Gasten.


Av peejay - 12 maj 2014 18:25

Dessa två på samma inlägg med andledning av att det på rix fm är en duell mellan dessa två om vilken som blir årets sommarplåga under fotbolls vm i Brasilien. Båda två har bra sommarhits som vm låtar brkar vara och dom är bra båda två. Men medans Ricky Martin kör helt i ett sound som man kunde vänta sig så har Shakira vässat till sg med det sensate klubsoundet och den känns överraskande mot vad hon gjort tidigare i karriären vilket alltid är kul!

Det återstår att se hur det går, Martins låt är för övrigt den officiella låten men shakira kan ta över dens plats tror jag.



Av peejay - 11 maj 2014 13:22

Anna Herdensatm sammanfattade gårdagens final av eurovisoin direkt från Köpenhamn. En final som vi alla vet präglades mycket av politiska budskap och vinnaren Conchita wurst känga mot rysslands Putin.

 

Av peejay - 11 maj 2014 12:16

 

Det började med att vi fick se bilder från förra årets eurovision i Malmö d'r Emelie De Forest vann. Sedan drog finalen igång i Köpenhamn med Sanna Nielsen för Sverige. Vi fick först se olika sätt att ta sig till eurovision och sedan sprang dom in med alla länders flaggor på scenen. MEd fyrverkerier på scenen startade kvällen och sedan kom alla artisterna in i den ordning dom skulle tävla. Efter detta kom programledarna Pilo Lise och Nicolaj in på scenen och startade kvällen.


Som låt nummer 13 gick Sanna ut med Undo. Det hördes redan i början att publiken kunde låten och hon levrerade kanon. Ljuset, publiken tillsammans med Sanna Skapade ett komplett nummer!

 


Efter alla låtar hyllades comentatorerna för deras arbete och sedan startade röstningen med en snabbrepris av låtarna.


Mellanakten var en hyllning till eurovision historien. Dom stod på höga stegar och sjöng men det blev inte särksilt kul hela vägen tuvärr.


Porgramledarna sjöng en låt om siffran 12, den hörsta poängen i eurovison som man kan ge. Låten var lite boyband stuk på och var helt okej.

Även vinnaren av Malta junior eurovision sjög acapella, en duktig tjej.


Efter snabbreprisen fick vi se en scetch om ett kommande eurovision museum där bland annat Herreys dök up. Efter detta pratade dom med artisterna borta i greenroom.


Emelie De Forest uppträdde sedan med förra årets vinnarlåt som hon vann med teardrops!

Hon sjöng även sin senaste hit Rainmaker och hon hade dansare i vatten på scenen vilket var riktigt snyggt. Sedan kom alla artsietrna in också på scen. Hoppas för övrigt på ny platta med emelie de forest snart.


Sedan startade röstningen och vi blev första landet som fick två tolvor och hamnade i top fem. Österrike vann slutligen med dragartisten Conchita wurst och Sanna kom trea bra jobbat sanna. Vinnarlåten tycker jag inte riktigt höll som jag sagt tidigare men Cochita wurst står för en öppen och tollerant värld som vi vill ha vilket är bra.


Av peejay - 10 maj 2014 12:28

Anna Nordenstam intervjuade Fredrik Kempe i köpenhamn inför kvällens final och pratade om favorittippade Sanna Nielsen. Fredrik står bakom hennes låt och tror mycket på henne och vad jag läst i komentarerna på youtube så känns det ritkgt spännande  faktiskt. Det känns som allt kan hända och Undo är en bra popballad men jag har länge trott att den skulle fösvinna i mängden men när hon gick vidare och media från utlandet började interssera sig för henne så känns det riktigt spännande. Hon gjorde också ett riktigt bra framträdande i delfinalen och klippet böev riktigt populärt och mycket hyllningar från omvärlden. Säger bara lycka till sanna i kväll detta kan gå precis hur som helst men det känns spännande inför kvällen.

 

Av peejay - 9 maj 2014 20:24

Mellanakten handlade om hur gärna Australien skulle vilja vara med i eurovision. Sedan uppträdde australiska sångerskan Jessica Malbourne.


Megan från Irland fick komma och dansa via en grej hon gjort på nätet och där hon sedan valdes ut. Sedan kom fler in på scenen som dansade . Äldsta var 86 åriga danskan riktigt coolt.


Till final gick sedan

Schweiz

Slovenien

Polen 

Rumänien

Norge

Grekland

Malta

Vitryssland

Finland

Österrike

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards