Alla inlägg under juni 2014

Av peejay - 22 juni 2014 12:42

Inte varje dag som vansbro kommun är repressentad på diggilistan men denna vecka är den det i och med sångerskan i Violett days, Lina Hansson som kommer från Vansbro. Nu är hon tillsammans med sitt band nya på diggilian denna vecka med Razorheart och det låter som om det kan komma mer. Bra rocklåt med hitkänsla och energi bra jobbat.

 

Av peejay - 22 juni 2014 12:17

 

Gry Forsell startade sommarens nya säsong med sommarkrysset från Gröna lund. Sean Banan var reporter och kommer vara med hela sommaren.


Oscar Zia sjöng låten Ballare con me och han satte ribban bra som inledning på säsongen.


Linda Bentzing gjorde ett medley av sina hits. Energiknippet bjöd på ösig show och naturligtvis var hiten Ta mig från årets festival med.


Lisa Stansfield sjönbg sin nya singel Carry on. Hon överraskade med en låt som kändes ganska fräsh men den kändes inte som den kan räcka om hon tänkt sig listorna 2014. Hon skulle överraskat mer.


Linda Bentzing sjöng låten Ingenting men den var inte särskilt bra, seg och platt.


Doug seagard uppträdde med en låt som hette Angels song och han hade slagit igenom i och med Jills veranda.


Lisa stansfiled avslutade sedan kvällen med sin stora hit All around the world.

 

Av peejay - 21 juni 2014 18:08

Gruppen kom ifrån tyskland och jag har tidigare bloggat om deras stora hit flyin high och dom släppte från samma platta fler singlar som toppade listorna som den här låten only with you. Låten var den andra singlen från debautalbummet som kom 93 och hette love is not sex.

 

Av peejay - 19 juni 2014 18:12

2012 släppte han sin debut Million voices och nu är han tillbaka med sin nya låt Parachute, och hit det lär det säkerligen bli. Om Million voices var en bra låt så ä r denna snäppt tyngre. Låten är riktigt tung och den slår hårt i soundet ochen stor hit bli nu också.

Ny på diggilistan denna veka.

 

Av peejay - 18 juni 2014 18:17

Bland 90tals hitsen har jag naturligtis nämt Capella, gruppen med flertalet hits under 90-talet och genombrottet med move on baby 1994. Här är dom live at festival bar  och uppräder med sin genombrotts hit Move on baby.

Av peejay - 17 juni 2014 18:14

Killarna Samiroch Viktor debuterar vad jag förstår med denna låten Success, och Sucess lär det bli med denna lika som för Le tac. Men medan Le Tac kör mestadels på franska så håller sig dessa killar till en låt helt på svenska och det är mycket sommarhit över denna också. Dom är nya på diggilistan denna vecka med sin låt sucess. Samir är från paradise hotell och Viktor är modebloggare.

 

Av peejay - 16 juni 2014 18:43

Ja man blir kluven redan på titieln till att börja med . En så sexistisk låt sommaren 2014 är igentligen inte rätt på långa vägar på vissa sätt,  men Le TAc lyckas på något sätt att med sin franska och dessa ord göra det hela med glimten i ögat hela vägen utan att bli osmakligt utan mer humor och ironiskt och hamnar då precis där en sommarplåga ska vara.  Den sätter sig och som det skrevs nu ute på nätet att sommarens stora plåga är här och ja det är nog sant. Le tac är uppvuxen i Paris och kom till sverige för fem år sedan och jobbar nu som kock i malmö och på fritiden skriver han musik och den här låten kom han på på en fest. Ja vi fårväl se om han lyckas Erik amaillo lyckades med vll du ligga med mg då oc nu är det snarlik titel men lite grövre och kanske på gränsen. Men den fastnar diekt och ja sommarensstora hit över världen kan vara här sommarhiten 2014. Ny på diggilistan denna vecka.

    



Av peejay - 14 juni 2014 18:12

Medina var med i nyhetsmorgon i morse och pratade om sin Se på mig nu som dom i år ska försöka toppa förra sommarens succé med som dom hade med miss decibell och där palmerna bor. Dom uppträdde även med låten och som sagt den är riktigt bra den kom för ett par veckor sedan och nu får vi se. Ofta tror jag det kan vara svårt att få till en rejäl sommarhit två år på raken men vi får se.

   

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards