Alla inlägg under december 2014

Av peejay - 8 december 2014 18:57

Med detta tunga sound så är beyonce ny på diggilsian med denna hiten denna vecka. Hon låter otroligt tung i soundet och går här mot ett tyngre sound än vanligt vilket bara gagnar henne. Hon är ny på diggilistan denna vecka med denna låten och få se hur det går.

 

Av peejay - 7 december 2014 12:07

 

Veckan var nu slut och deltagarna skulle nu avsluta med målningar av varandra. Sedan drog lunchen igång med duetterna som final på veckan.


Johan Familjen och carola-Det var jag

Vilken cool kombination. Dom levde ut och lyfte varandra i johans låt.


Orup och Love-Du står pojkarna på rad

Riktigt bra. Dom gjorde show och bjöd på sig själva till orups hit.


Amanda och ola-Green from space

Dom synkade bra i sången och funkade perfekt som duettpar.


Sedan var det dax att städa efter veckan dom bott tillsammans och ola och amanda gjrode tårta till allihopa. Middagen startade sedan och dom samlades en sista gång runt bordet för dom sista duetterna och avslutning på veckan tillsammans.


Love och kajsa-Mellan krigen

Det kändes lite livlöst tuvärr, men dom kämpade väl på en ganska tunn låt.


Ola salo och johan familjen-Bli med mig

En udda kombination som blev riktigt bra. Dom gjorde en stark låt som kändes rakt igenom.


Kajsa grytt och amanda -under skinnet

Dom skulle kunna göra mer tillsammans. Dom passade perfekt i rösterna.


Carola och orup-Genom allt

Dom gjorde låten kanon och bjöd på show med carola hiten och avslutade denna sässong.


Nu är säsongen slut och sammanfattningsvis kan jag säga att det varit ytterligare en bra säsong av så mycket bättre Dom borde kanske bredda med artister från mer skilda sjangers som markus larson faktiskt har rätt i och dte skulle nog gagna programmet. För övrigt så får man säga att carla och johan familjen och även orup gjirt dom bästa tolkningarna i år och efter denna sässong så hoppas jag få höra mer av familjen, johan har nog den största sjansen att få igång karriären igen och jag väntar på nytt från honom efter detta. 

Av peejay - 6 december 2014 16:59

I onsdags pratade fredrik strage om little jinders nya singel Vita bergens klockor som nyligen släppts och hon lyckas igen att göra en lugn skön elektro aktig låt i samma anda som ful och tråkig tjej som kom i början av året. Denna är betydligt starkare också i refrängen och sätter sig ännu mer lär jag säga. Albummet ska jag kolla in så jag kan inte uttala mig om det men det är ett album värt att kolla upp tror jag. Hon samarbetar för övrigt med rebecka och fiona så albummet lär nog vara bra.

 

Av peejay - 6 december 2014 12:59

I morse var lisa med i nyhetsmorgon och berättade om hur hon kände det efter vinsten i idol i går. Hon pratade om inspelningen som börjar och turnén som hon får nästa år, det blir spännande nu och se om turén också kan få henne att klara sig kvar ett tag längre nu när hon kommer ur och får sjansen att vara kvar i rampljuset i och med turnén vi får se.

 

Av peejay - 6 december 2014 12:34

 

Per började programmet med david helenius i flygplan som sällskapsresan. Sedan tog han sig till finalen och vi fick en återblick från hallåan som pressenterade allra första diol för tio år sedan. Efter detta kom darin och upptyrädde ochg linnea henrikson sjöng sin hut kyckligare nu. Danny uppträdde med sin hit if only you. Tuvärr dök inte lorren upp det hade varit toppen på allt tycker jag men henne euphoria spelades i alla fall. Jurryn var på plats och finalen kunde börja.


Mollie och lisa intog scenen och allt drog sedan iång på riktigt.


arena låtarna

Mollie-Roar

Hon gav allt och hon kändes som en färdig och säker artist.


Lisa-Hallo

Hon levererade låten bra och hade egen prägel på den, väldigt bra.


Tittarnas val

Mollie.purple rain

Hit når inte lisa hur hon än kämpar. Mollie hade whitney houston vibbar och det känns som om hon behövs som artist i sverige.


Lisa-Lady marmalade

Hon gjorde bra nummer med dansarna och det blevc en bra show.


Vinnarlåten 

Mollie-unbelivable

Till att börja med en ganska okej popballad låt, och till mollie passade den perfekt. Hon skulle kunna haft med den på sin skiva om hon släpper eget. Nu vann hon tuvärr inte men hoppas på whitney houston aktiga låtar framöver fråm mollie då har hon sin bana klar.


Lisa-Ubelivable

Hon gjorde det bra och det funkade okej men passade inte in iu hennes artisteri som låt.


Sedan uppträdde one direction och sedan carola som sjöng låten hallelujah som sjunguts mest genom idols historia på alla auditions. Hon avslutade sedan med tell med this night is over från så mycket bättre.


Sedan fick alla årets deltagare lämna vinnarbrevet med resultatet av vinnaren som slutligen blev lisa ajax. Ja nu återstår att se om en turne som hon lovats kan få hennes karriär att börja rulla, den kan säkerligen hjälpa henne att klamra sig fast ett tag till efter idol sedan får vi se vad hon lyckas med. Grattis Lisa till vinsten 2014 och lycka till!

 

Av peejay - 5 december 2014 18:19

  Jag har tidigare blogga hans debuthit here comes the hotstepper, och här är låten som blev uppföljaren och även den en riktigt bra låt. Detta var den sista stora hiten som vi hörde utav inikakomze men den lever kvar. Tuvärr var kvaliten på denna video inget vidare men låten håller deffenitivt.

 

Av peejay - 5 december 2014 16:31

I morse var idol jurryn på plats  i nyhetsmorgon och pratade om den kommande finalen som går av stapeln ikväll där vi ska kora årets idolvinnare 2014.

 


Av peejay - 3 december 2014 18:59

Det var verkligen inte igår som wyclef var på toplistorna men nu är han tillbaka och han samarbetar med inte mindre än våran världstjärna till dj avicii. Divine sorrow känns klockren och visar upp en helt ny sida av wyclef musikaliskt och avicii har här fått arbeta med en stor artist från 90-talet som var med i fugees. Nya på diggilistan denna vecka.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards