Direktlänk till inlägg 5 februari 2017

Melodifestivalen 2017 deltävling 1

Av peejay - 5 februari 2017 16:25

Klara David och Hasse öppnade årets festival i Göteborg, eller mellofucking festival som klara sa. Dom körde sedan en galen clubshclager och hasse visade prov på rap kunskap.

Kvällens låtar kom sedan igång och delar höll och andra inte men det skärllde till redan igår kväll vilket bådar gått för resten.


Boris René-Her kiss

Han lyckades helt okej, och han kan nog få en skaplig radiohit med denna.


Adrijana-Amare

Fett bra låt, verkligen 2017 i sound och den kändes intressant. Hon hade mycket bra rmb vibbar här som ett fräsht tillskott till mellon.


Dina Nah-One more night

Rapen räddade henne och låten annars kändes den gjord. Hon gjorde i alla fall ett litet försök att förändra sig i och med rapen. Tips fortsätt med rapen och vässa till beatet till en tyngre ton så kan hon kanske överraska ordentligt i sin karriär.


De vet du-Road trip

Det kommer bara funka på studentflaken men inte mer. Det är 10 tal och inte 00 tal.


Charlotte Perelli-Mitt liv

Inte den starkaste låten men hon får min fulla respekt. Ett starkt framträdande och rätt itiden. Hon visade en helt ny sida med en mörkare ton på hela alltet. En etablerad veteran som ställer sig på mellon bör verkligen fundera på vad den ska visa som den aldrig tidigare gjort, nu gjorde hon det. Starkt och äkta och kändes helt rätt för  2017.


Ace wilder-wild child

Det blev tuvärr platt fall, attityden hon haft i sina låtar fanns inte kvar här, den kändes tunn.


Nano-Hold on

Riktigt starkt och bra på riktigt, musik 2017 ska kännas och samtidigt va en fet hit. Här fanns allt. Vi kan ha sett årets vinnare redan nu.


Vi fick sedan se sanningen om hasse anderson och mustache och dom levererade sedan ett topnummer av Änglahund hårrocksversion 2017.


Vi fick en okej mellanakt med en bra dansgrupp och sedan fick vi resultatet.


Till final gick första Nano, han hade den absolut starkaste låten denna kväll och en artist som man vill höra mycket mer av.

Tiill andra chansen gick sedan Boris rene och de vet du.


TIll final gick sedna slutligen Ace wilder.


Bra start på årets omgång och naturligtvis extra bra med nano, starkt och helt rätt i år. Jag hoppas på mer från honom och vem vet kanske en vinst även om jag känner att vi får vänta till fjärde deltävlingen innan det går att helt säga det.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av peejay - 17 april 2017 17:22

I lördags fortsatte talang med flera nya talanger som testade lyckan framför jurryn.   Stafmagic (vidare) Tjejen stängdes in i en låda och killarna gjorde hål i den, riktigt snyggt.   Erik Ekestubbe o torbjörn ekestubbe 2 stubbz (vidare) ...

Av peejay - 2 april 2017 13:00

  Igår var det dax igen för rler talanger som testade lyckan framför talang jurryn, och naturligtvis så fick man se mycket bra grejer.   Linea med dansare Coolt att hon redan så ung levererade en hit och fixat egna dansare till sitt nummer. ...

Av peejay - 26 mars 2017 12:02

Igår fortsatte talang med jurryn på plats och alexander bard var som vanligt på hugget, han levererar verkligen i jurryn.   Simon Nicelund Han gjorde det riktigt bra, en stark singer songwriter.   The unruly movement (vidare) Bra dansnum...

Av peejay - 19 mars 2017 11:53

Per och Tilo drog igång säsongen och La gagalya frazer,David Batra, Alexander Bard och kakan intog jurry båset som talang jurryn 2017. Det blev en bra start på säsongen och det blir en spännande vår känns det som. 2010 var jag med själv i talang och...

Av peejay - 12 mars 2017 16:28

Nu är årets upplaga över och robin Bengtsson vann till sist mellon 2017 med   I cant go on, en okej hitlåt men som snappt kommer glömmas bort. Musikvärlden har ändrats en hel del och med en omvärld som ser ut som den gör med en massa hemskheter så...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards