Direktlänk till inlägg 10 november 2013

Så mycket bättre 9 november

Av peejay - 10 november 2013 12:47

Ken Ring var dagens huvudperson tuvärr var titiyo brota under första delen på grund av sin pappa men dök upp senare. Vi fick en tillbakablick på starten av Kens karriär från genombrottet med låten Mamma.

Ken, Ebbot och Ulf hade en egen stund vid havet där Ken berättade om sitt liv. Sedan drog lunchen i gång.


Ulf Dageby-Jag minns ljudet av en vän

Gubben Uöf Dageby levererade igen. Han gjorde en rocklåt med fräsht sound och explosiv energi.


Ken beärattade om sin pappa och mamma som träffades i Kenya och han berättade om sin genombrottslåt Mamma som han slrev till sin mamma som dog i cancer.


Lill Lindfors-Mamma

Hon gjorde en lite jazzig version med eneromt mycket känsor i sången, den kändes att höra lika som orginalet.


Ken berättade om begravningen i Kenya av sin mamma. När han sedan skulle återvända hem ville sverige att han skulle stanna i kenya men han fixade egen biljett hit och bodde på gatan. Vi fick se en intervjuv med ken som barn när han just bodde på gatan, stark historia.

Han berättade sedan om hur allt med musiken startade med skrivandet och allt som slutligen resulterade i signing på Emi och karusellen drog igång med spelningar och allt annat som hände.


Agnes-Nu måste vi dra

Med ett coolt sound gjorde hon en låt som lär funka perfekt på klubbar så som på listorna där kens liv ger den djup och en refräng som var enormt stark.


Sedan började Ebbot och några att fixa grillen. Ken Agnes och Lill handlade maten och sedan kom Titiyo tillbaka och middagen drog igång med bandet som spelade Still dre med dr dre. Ken prtade om låten spräng regeringen som han gjorde på vattenfestivalen och det som följde sedan med löpsedlar och annat som kensekvenser av detta uttalande.


Bo Sudnström-Jag skriver för er

Han gjorde en jazzig och bluesig låt med bra ös där han hade grej som ändrade rösten lite, det blev ett bra inslag till tolkningen.


Ken berättade starkt om sin vän som knivhöggs ochg som dog i hans armar, väldigt stark berättelse ifrån en mörk livshistoria. Låten själen till en vän tillägnas honom.


Titiyo-Själen av en vän 

Starkt naturligtvis och Titiyo fick nu till en riktigt strak och bra låt. Hon gjorde det med en stark känsla både för låten och i sitt framträdande.


Ebbot- Allan ballan

Han brände av en fullstädnigt galen låt med glimten i ögat.


Ken och Ebbot avslutade sedan kvällen med allan ballan tillsammans på scen.

Detta var ett av dom starkaste avsnitten av så mycket bättre någonsin, jag tror det är fler som känner så idag.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av peejay - 17 april 2017 17:22

I lördags fortsatte talang med flera nya talanger som testade lyckan framför jurryn.   Stafmagic (vidare) Tjejen stängdes in i en låda och killarna gjorde hål i den, riktigt snyggt.   Erik Ekestubbe o torbjörn ekestubbe 2 stubbz (vidare) ...

Av peejay - 2 april 2017 13:00

  Igår var det dax igen för rler talanger som testade lyckan framför talang jurryn, och naturligtvis så fick man se mycket bra grejer.   Linea med dansare Coolt att hon redan så ung levererade en hit och fixat egna dansare till sitt nummer. ...

Av peejay - 26 mars 2017 12:02

Igår fortsatte talang med jurryn på plats och alexander bard var som vanligt på hugget, han levererar verkligen i jurryn.   Simon Nicelund Han gjorde det riktigt bra, en stark singer songwriter.   The unruly movement (vidare) Bra dansnum...

Av peejay - 19 mars 2017 11:53

Per och Tilo drog igång säsongen och La gagalya frazer,David Batra, Alexander Bard och kakan intog jurry båset som talang jurryn 2017. Det blev en bra start på säsongen och det blir en spännande vår känns det som. 2010 var jag med själv i talang och...

Av peejay - 12 mars 2017 16:28

Nu är årets upplaga över och robin Bengtsson vann till sist mellon 2017 med   I cant go on, en okej hitlåt men som snappt kommer glömmas bort. Musikvärlden har ändrats en hel del och med en omvärld som ser ut som den gör med en massa hemskheter så...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards