Alla inlägg under januari 2014

Av peejay - 20 januari 2014 18:15

Avicii fortsätter även in på detta år att släppa hits från albummet Tru och nu kommer då Addicted to you där en amerikansk folk rock artist som heter Aundra Mae gästar som sångerska. Den här skiljer sig väldigt mycket från det han kommit med hittils men den bevisar också att Avicii vågar tänja på gränserna och exprimentera mellan flera sjangers. Jag hoppas Avicii även kan släppa flera hits under detta året också där han precis som nu och tidigare törs utveckla dansmusiken i oanade blandningar. Låten är hitvarning på rix fm denna vecka.

 

Av peejay - 19 januari 2014 18:33

Laleh öppnade galan från Scandinavium i Göteborg med låten Stars are light. Sedan startade Kodjo Acolor kvällens gala och fick även lovord från artisterna.


Årets grupp

Priset delades ut av dom från filmen IRL, och vinnare blev Icona pop,ett bra val tycker jag.


Panda Da Panda uppträdde med sin hit från i sommras Vår värld, kul att få se honom live tycker jag.


Årets hiphop/soul

Priset delades ut av Oscar Linnros och Timbuku med rap. Vinnare blev Abbidaz.


Mando diao uppträdde med låten Black saturday.


Årets artist

Priset delades ut av Linnea Henriksson och vinnaren blev Veronica Magio.


Senabo Seya uppträdde med låten young. Men det kändes rätt platt. Jag tror inte på något större genombrott 2014.


Årets dans

Priset delades ut av William Spets. innaren bev så klart Avicii som man kunde ana. Helt rätt tycker jag med tanke på att han lyckades göra 2013 till sitt egna år och leverera hit efter hit med nya grepp med country vibbar och techno.


Danni M och Jacedo uppträdde med sin hit Naiv. Sedan kom även Linda Pira in och levererade på top! Hon gav oss Knäpper mina fingrar, Bang bang och en show som hette duga. En spännande artist att följa detta år 2014.


Årets pop

Priset delades ut av Norel Refai. Vinnare blev Jenny wilsson


NOnono uppträdde med sin hit pumpin blood.En av dom största hitsen på p3 under 2013.


Årets nykomling

Priset delades ut av Icona pop och vinnare blev Lilla Namo. Riktigt kul att hon fick detta pris, hoppas på ett helt album framöver.


Daniel Adams Ray uppträdde med låten Redo att dö.


Årets rock/metal

Vinnare blev Ghost.


Style of eye o soso uppträdde med sin club hit kidz. Kul att få se dom live med sin stora hit!


Årets låt

Priset delades ut av musikhjälpen. Vinnaren blev Håkan Hellström och låten det kommer aldrig vara över för mig.


Mellissa Horn uppträdde med sin låt Om du vill vara med mig.


Guld micken

Emma Trivago delade ut priset och vinnare blev Håkan Hellström.


Elliphant avslutade kvällen med hiten Could it be. Med eget sound så vände hon upp och ner på dansmusiken 2013! Hon körde även sin hit Music is life, kanon Elliphant!

    

Av peejay - 17 januari 2014 17:56

Dr Dre har genom åren producerat mycket åt andra artister som bland annat Eminem på den här sidan seklet. Men på 90-talet fick han även några egna hits och denna var en av dom största hitsen han fick på listorna. Han släppte låten 1995 och det blev en stor hit på listorna och som jag ser det hans största hit för den bredare publiken.

 

Av peejay - 15 januari 2014 18:42

Hasse Aro berättade igår om sitt avhopp på efterlyst för att börja arbeta på tv4. Han berättade om beslutet att nu lämna programmet efter alla år.

Han känner nu efter alla år att göra någonting nytt och kommer nu istället att ingå i redaktionen och jobba med kriminalbevakning i nyhetsmorgon i tv4.

Han pratade också om framgången med efterlsyt genom alla år och hur han ser på det dom gjort i programmet.

 


Av peejay - 15 januari 2014 18:12

Manic monday var den första hitsingeln från det amerikanska bandet Bangles. Låten fick  stor framgång på listorna 1986 både i USA och Storbrittanien. Enligt nätet så har dom släppt ett album så sent som 2011. Två av tjejerna i gruppen var systrar.

 

Av peejay - 12 januari 2014 12:43

Här startade som ni all nog vet eric Rapps Idol resa förra året och början på en karriär som för hoppningsvis får fortsätta framöver. Jag hoppas på  häftiga elektro hits under 2014 där jag tycker han kommer till sin rätt som artist. I nyhetsmorgon beärttade han som jag skrivit om Idol resan och nu hoppas vi på resans fortsättning.


Av peejay - 12 januari 2014 12:31

I morse var Eric Rapp från Idol med i nyhetsmorgon i tv4 och berättade om tiden i Idol och hur det var för honom. Idol som han inte ens tänkt söka till först men gjorde det ändå till slut.

Han uppträdde med sin egna hit wild och låten skinny love. Jag hoppas han kommer med mer låtar snart och fortsätter i elektro musiken där har han sitt egna signúm.

 


Av peejay - 10 januari 2014 18:21

En ballad som blev en enorm hit tack vare tv serien glappet där den var ledmotivet. Tv serien glappet har för övrigt precis kommit in på öppet arkiv på svt en riktigt bra serie. Under 1997 till 1998 låg den på topplats under hela fyra veckor men den låg för övrigt hela 29 veckor på försäljningslistan. Cue bestod av Niklas Hjulström och Anders Melander. Niklas har varit sedan fortsatt som skådis och varit med i flertalet filmer genom åren och han var bland annat med i Stieg Larsson millenium triologin i Luftslottet som sprängdes.

    

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards