Alla inlägg under februari 2015

Av peejay - 14 februari 2015 23:50

Programledaren Martin björk ger sig nu in i musikbranchen vid 43 års ålder och gör  det med besked med en danshit som denna, en danshit med även ett djup av allvar. Låten handlar om näthat och till det så är det en ganska stark video också. Bra jobbat.

 

Av peejay - 13 februari 2015 18:26

I slutet på 1999 släppte svenska swemix murderer med den svenska tjejen Griffith. Låten blev en stor hit och även i resten av europa gick den bra. Hon hette Liselott griffith och kom ifrån vimmerby fakstikt och projeketet va tänkt att bli ett album också men kunde inte släppas på grund av det saknades en distributör. Jag vet inte hur gammal hon är nu men hon skulle säkerligen kunna släppa liknande sound idag med tanke på elliphant med flera som idag har utvecklat detta känns det som.

 

Av peejay - 12 februari 2015 19:43

I vår ska hon göra sina första spelningar i USA och denna vecka  är hennes nya singel Ego ny på diggilistan och som detta låter så kommer USA att gå riktigt bra. Hon låter helt rätt för att vara rätt även nu 2015.

 

Av peejay - 12 februari 2015 19:25

 

Sista avsnittet av lyckliga gatan och nu skulle rapparen Jennifer jeaff hellqvist som kommer från örebro tolka tommy nilson.

Nääk drog till örebro och träffade jennifer i vivalla. Hon fick höra tommys klassiker En dag, men hon kände inte igen honom till en början men sedan kom hon på vem det var.

Dom kom hem till tommy och fick se hans studio och fick se video från melodifestivalen med En dag. Dagen efter var dom ut och fiskade med tommy, och han fick sedan höra jeaffs låt tornado. Nääk och jeaf drog sedan till studion och började med låten.

Vi fick se tommys arbete med hennes låt som jag tycker han gjorde bra. Dom möttes sean i örebro och kom till vivalas gympasal där dom skulle uppträda.

Tommy gjorde en stark och rejäl ballad som funkade bra. Jeaff körde sedan sin version av en dag. Hon levererade kanon och hennes sångare gjorde en toppen version på refrängen.

Ett intresant och bra program som jag hoppas kommer tillbaka för detta blev väldigt bra.

     

Av peejay - 11 februari 2015 20:41

Dom är tillbaka men denna gång som trio efter att en av tjejerna hoppade av förut. Denna gång säger dom sig ha siktet inställt på en internationell karriär och kör denna gång på engelska vilket funkar alldeles utmärkt. Wild fire känns fräsh och rätt som fortsättning för dom, få se hur det går även utanför sverige det kan bli spännande. Ny på diggilsitan denna vecka.

 

Av peejay - 8 februari 2015 12:54


 

Vi fick en återblick från förra året och sannas eurovision deltagande. Sedan öppnade hon med en svensk humortext på undo. Sedan sjöng även robin paulson med i låten Anstäld av svt! Dom kändes bra som team redan från starten tycker jag.


Molly petterson hammar-I´ll be fine

Hon gjorde en helt okej popdänga med radiohit potential.


Filippa bark letade upp linus som var tvyngen att jobba och kunde igentligen inte titta på festivalen ikväll. Hon levererade sin karaktär som hon brukar och få se om det håller hela vägen under dessa veckor. Dom dök senare upp på festivalen tillsammans.


Daniel Gidenlöf-Pappa

Den lät först som om dne skulle funka men föll rätt platt.


Elize Ryd och Richard Söderberg-One by one

Med lite folkligt nästan i botten så lyfte dom upp den ballad aktiga låten till något explosivt. Den bara växer och växer, den borde gått vidare.


Dolly style-Hello hi

Dom kändes som jag trott som en 90-tals grupp som aqua. Dom lyckades helt klart med 90-tals vibbarna vilket var kul, men funkar inte riktigt 2015, även om låten var kul som aqua va på sin tid.


Vi fick se Robins försök som abrn att fånga sannas uppmärksamhet och dom lyckades ganska bra med scetchen utan att det blev för krystat trotts allt.


Behrang Miri feat Victor crone-Det rår vi inte för

Fräsht sound. Behrang visade med viktor på utveckling med tyngre tongångar med med stark refräng och hitpotential!

Jessica ANdersson-Cant hurt me now

Okej som ballad men det kändes som hon står och stampar. Hon kom inte med några större överraskningar och den kommer nog riskera att försvinna i mängden i finalen.


Eric Saade-Sting

HElt okej Saade. Saxofon spelet fick låten att sticka ut från hans tidigare. Snygg koreografi och kul att han var upp i luften. Men han känns inte som en som borde vinna i år, han har som sagt redan gjort eurovision och allt och dte könns som hans tid för det lite är över.


Robin och Sanna sjöng en låt om sitt år dom haft. Dom fick til en bra humorlåt med glädje och glimten i ögat. Sedan intervjade sofia bark artisterna i greenroom.


Till andra omgången gick sedan

Dolly style

Behrang miri

richard söderberg och elisa

eric saade

jessica andersson


Till final gick sedan

Eric Saade och han uppträdde igen med sin låt.


Till andra chansen gick sedan

Dolly style

Behrang miri


Till final gick slutligen Jessica anderson som avslutade kvällen.


För övrigt en bra debut för robin och sanna, bra jobbat!

 



    

Av peejay - 7 februari 2015 16:26

 

I detta avsnittet träffades Ann-Louise Hansson och raparen Allyawan. Vi fick en tillbakablick på hans liv och dom träffades i nääks studio och Allyawan fick höra Ann louise.

Dom åkte sedan till skärgården och träffade henne tillsammans. Där fick dom se alla guldskivor och höra om alla gånger i melodifestivalen och svenstoppen. Hon berättade om genombrottet med låten och turnén med cornelis. Allyawan beärattade om sitt liv med många mörka sidor i sin livshistoria som han varit med om. Sedan åkte dom till studion hos salla och masse. Siv började i sin tur lyssna på allyawans låt och sedan kom hon till alby och redline studion.

Dom startade sedan festen i norsborg där ann louise sjöng allywans låt och hon fick till det riktigt bra där. Allywan uppträdde sedan med sin version av Jag hade en gång en båt. Han fick till en riktigt skön reggae dänga där.


Av peejay - 6 februari 2015 18:26

Gruppen downlow kom ifrån tyskland och slog igenom rejält med sin hit johny b som var en cover på the hooters gamla hit med samma namn. Låten blev en stor hit och i tyskland blev det en av årets största hits 1996 och även i andra länder som här i sverige blev  den en hit på listorna.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards