Alla inlägg under juni 2015

Av peejay - 23 juni 2015 18:16

 

Nanne, Brolle och the boppers inledde kvällen denna säsong av Lotta på Liseberg.


Jon Henrik Fjällgren uppträdde med sin jojk Jag är fri från melodifestivalen i år.

 


Lotta sjöng allsång med the boppers och sånt är livet.


Mia käringer fick priset Lisebergs aplåden, riktigt kul! Hon sjöng sedan en Hellströms låt, kul att få höra henne sjunga hon va riktigt bra.


nanne sjöng allsång med låten i natt är jag don, hon rockade loss ordentligt med publiken.


Mariete sjöng pridelåten My revolution. Nu växte den och hon levererade kanon. Hon sjöng sedan drömmen om elin som allsång.


Andreas moe som sjungit på avicii sjöng sin egna låt ocean. Ja han känns tuvärr ite särskilt spännande på egen hand.


Jon Henrik sjöng sedan sång till frihet av afzeliuz som allsång.

Mia kärinmger sjöng sedan hallelujah och var bra även här och sedan avlutade brolle, nanne och the boppers kvällen.  

Av peejay - 22 juni 2015 19:04

Jag blir överraskad här det måste jag säga. Han är med i gruppen the majority says och jag hade inte hört dom förut men kollade in dom direkt och med det rocksoudn dom hade så förvånaer det mig att Emil från denna grupp säläpper en sån här typ av låt. Han släpper här en fullkomligt lysande sommarplåga som kan vara med i fighten om titeln sommarhiten 2015! Ny på diggilistan denna vecka.

Av peejay - 21 juni 2015 13:06

 

Säsongen drog igång med Gry Forsell på Grönalund! I år är det tio års jubileum, helt otroligt!


Isa inledde med Dont stop från årets melodifestival och vi fick se klipp från när Isa var 5 år och var med i småstjärnorna som Jill Jonsson.


Just D uppträdde med en mix av sina klassiska hits som grannar och vart tog den söta lilla flickan vägen?


Eric Hassle uppträdde med låten nowards. Det här kändes gansks platt tycker jag.


Molly Sandén uppträdde med sin nya hit Like no once watching, bra molly!


Gry pratade med just d om deras comeback och jag hoppas dom får chansen att vara med et tag det är ganska coolt med dessa pionjärer.


Patrik Isaksson, tommy nilsson och uno svenningson uppträdde tillsammans och vad jag förstår dsås är dom ute på gemensam turne nu i sommar.


Just d avslutade kvällen med nya singeln Dansar runt på måfå. Jag hoppas nu att dom tar sig in på toplistan med denna låten!

   

Av peejay - 17 juni 2015 21:03

Vi har hört det förut saxofon i sommarhitsen, och nu är det Samir och victor som plockat upp saxofonen. Dom levererar en riktigt skön dänga som tack vare saxofonen höjs rejält. Dom har gjort det förut och tack vare denna sköna saxofon så kommer dom göra det nu också, en av sommarhitsen 2015 helt klart!

Ny på diggilistan denna vecka.

Av peejay - 17 juni 2015 20:37

Killarna kommer från Lidingö vilket inte är helt otippat när man ser dom, det är lite solsidan style här absolut. Hur som helst så funkar detta riktigt bra, och vi som inte är överklass kan skaratta gått åt dom och det är aldrig fel. Sommar plåga kan det absolut bli av denna och dom är nya på diggilistan denna vecka.

Av peejay - 15 juni 2015 20:14

Ja ibland blir man förvånad och ite trodde jag att mauro scocco kunde lyckas 2015 och  till på köpet låta rätt i tiden, men det kunde han. Till sin hjälp har han tagit darins producent Tony Nilson och fått göra det som han strävade efter nämligen att testa en ny väg. Han har verkligen lyckats och detta kan bli en av sommarens hits till och med och den funkar på dansgolvet också, riktigt bra Mauro! Ny på diggilistan denna vecka.







Av peejay - 14 juni 2015 18:23

 

Dom fick varandra till slut prins Carl Philip och Sofia Hellqvist, och vilket bröllop det blev. Från vigseln i kyrkan och bröllopsfesten och som ovanpå allt avslutades med avicii på deras efterfest. Skulle varit kul att fått se honom där men kul att han fick äran och att det visar på en kungafamilj i tiden! 

Av peejay - 14 juni 2015 18:12

Magnus Härenstam har nu lämnat oss och han lämnar efter sig en stor del av den svenska tv historien. Han gjorde tillsammans med brasse och ewa stor succe med fem myror och programmet blev ev stor succe och är numera kultförklarat. Magus härenstam blev 73 år gammal och dog av sviterna av sin cancer.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards