Alla inlägg under september 2012

Av peejay - 12 september 2012 18:59

Agnes nya singel är här och är ny på Diggilistan denna vecka. Med All I want is you är hon åter på dansgolvet. Hon levererar ytterligare en danshit i sin karriär och nu återstår bara att köpa albummet som släppts nu.

 

Av peejay - 12 september 2012 18:47

Nause fortsätter att ge oss danshits i toppklass. Hungry hearts känns som en härlig energibomb i höstmörkret, och den är ny på diggilistan denna vecka.

Till på köpet är det en video som är riktigt snyggt gjord och som passar med låten!

 

Av peejay - 11 september 2012 20:15

 Lucas Wallströmer  (ej vidare)

Han sjöng Stewie Wonders låt I wish. Bara 17 år och han gjorde det riktigt ruttinerat. Först verkade han lite blyg, men på scenen smällde det till!


Sofia Jakobsson (Vidare)

Skön soulsångerska tycker jag.


Sonny (ej vidare)

Med en soul låt till Marie fick han igång publiken. Sedan sjöng han Best I ever had, en soul rmb låt som han gjorde riktigt bra, men när han försökte hålla sig kvar trotts att han fick ett nej skönk han lite.


Jerreme (vidare)

Han rappade Our place, och drog igång hela arenan. 18 år och så jäkla vass som rappare!


Oscar (vidare)

Han sjöng Ushers Whitout you. Riktigt kul att han valt en danshit som han dessutom rodde iland med pondus! Bara 15 år gammal, vilken talang.


Maria Stork (ej vidare)

Hon sjöng Peace of my heart, och här har vi en riktig rockartist som har hela rock packetet.


Benny Hult (vidare)

Han var 42 år, kul att han kom tycker jag. Han sjöng en soul låt som lät som om du lyssnade på en inspelning. Inte en miss, proffsigt.

 

Av peejay - 10 september 2012 19:14

Daniel Helenius drog igång X factor.

Jurryn bestod av Orup, Ison, Marie Serneholt och Andreas Carlsson, och allt startade med pressentation av deras bakgrund. Sedan startade audition.


Isak Danielsson 14 år. (Vidare)

Han sjöng Adelles låt I say. Han sjöng verkligen kanon, svårt att tro att han bara var 14 år.


Arman 18 år   (ej vidare)

Han sjöng Do you make me feel. Redan från start levererade han jacksson låten med show, men sedan föll han lite, men han hade absolut något som artist.


Tjej gruppen Angered (vidare)

Dom var tre tjejer inspirerade av Destinys child. Dom sjöng sin egna låt Over. Dom hade verkligen en riktigt bra hit dänga och show.

Dom fick även sjunga en cover och körde då Lady Gagas hit Telephone. Alltså nu blomstrade dom verkligen, med attityd och show, Angered!


O V G (vidare)

Han sjöng sin låt Kenza baby. Jag säger så här, dålig rap men är det ironi eller allvar han menar, svår fråga.

Han hade humor visst, men känns ej rätt 2012. Men jag säger så här allt kan hända.


Freja (Vidare)

Hon sjöng Are you gonna go my way.

Hon känndes direkt som en riktig rock sångerska som visar var skåpet ska stå!

Hon fick även sjunga en till låt, hon sjöng Utan mina andetag. I balladen som hon klarade lika bra så visade hon att hon har bredd.


Första programmet av X factor fick i alla fall mig att vilja fortsätta titta. Det verkar vara ett program där dom till skildnad från Idol vill hitta artister som sticker ut ordentligt, och där olika stilar inom musik och sång får vara med, tillsammans med rapp och annat!

   


Av peejay - 9 september 2012 21:46

Så här började tv serien om brevbäraren Gustaf svensson och hans familj 1994, resten är som ni alla vet tv historia!

Av peejay - 9 september 2012 21:27

Igår drog körslaget igång igen och startade med låten firework.

Sedan kom Gry in och startade sässongen.

Vi fick sedan en presentation av körledarnas karriärer.


Team Bagge

Anders bagges kör från Ekerö. Vi fick se när han satte ihop sin kör på Ekerö. Dom sjöng sedan standing med glädje och energi. Anders gick även in själv i kören på slutet.


Team Hoffsten

Louise Hoffstens kör från Linköping. Vi fick se uttagningen och även när Louise träffade en kompis som hon hade ett band med i ungdomen. Hon kom sedan med i kören.

Dom sjöng sedan hit the road jack och det kändes som en bra start i Hoffstens anda.


Team Rollinski

Martin Rollinskis kör från Angered. Vi fick först följa med till hans föräldrar. Sedan startade uttganingen i Angered.

Dom sjöng sedan We are young , en låt som klippt och skuren för debut i körslaget.


Team Gladys

Gladys del Pilars kör från Örebro. Vi fick se när hon satte ihop kören i örebro. Och vi fick även följa med och se hemma hos hennes föräldrar.

Dom sjöng sedan Oh happy day. Låten blev extra tryck på med team Gladys.


Team Putte

Putte Nelssons kör från Vetlanda. Vi fick följa med till Puttes audition där han plockade ut kören. Dom sjöng sedan låten Dancing in spetember.

Bra start!


Team Bengan

Bengans kör från Visby. Vi fick se audition från Visby där även hans fru kom med i kören. Dom startade sedan med Två mörka ögon. Dansbandsklassikeer i passande kör version.


Team Lilli och sussie

Lilli och Sussies kör från Sollentuna. Vi fick se deras audition därifrån. Dom starade med Never gonna give up. Med en 80-tals doftande hit har dom lagt ribban!


Nästa vecka börjar körerna röstas ut, men alla är kvar till nästa vecka. Jag hoppas hitta bilder på dom till nästa gång.


I topp kom

Team Hoffsten tredje plats

Team Bagge andra plats

Team Putte första plats.

Nu är körslaget igång!


Av peejay - 7 september 2012 18:59

På 90-talet hade Just D slagit igenom ordentligt med rap på svenska men den första riktiga hiphopen med mer allvarlig ton blandat med humor gjorde The Latin kings , med Dogge i spetsen. Dom vann först rap sm, och sedan 1994 kom deras debutsingel Snubben trodde han va cool. Det blev en stor hit och den rullade i ztv och i radion med mera och  dom vann även grammis för årest nykomling 1994. Denna singel följdes av debutalbummet Välkommen till förorten, som handlade om killarnas liv i förorten. The latin kings skrev verkligen svensk hiphop historia, och utan dom hade nog inte svensk hiphop sett ut som den gör idag, det var här det startade.

 

Av peejay - 6 september 2012 18:54

Cajsa lisa Ejemyr slog igenom för en stor publik i rollen som Anna i Skilda världar och i filmen om Bert den sista oskulden. 1997 var hon sedan med i Melodifestivalen med låten Du gör mig hel igen som skrevs av Robyn, Ulf Lindtsröm och Johan Ekhe. Cajsa Lisa kom på fjärde plats i festivalen. Vad Cajsa Lisa gör idag är oklart men under sin stora period på 90-talet var hon med i ett flertal tv serier och blev ett känt namn.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards