Alla inlägg under september 2013

Av peejay - 8 september 2013 12:06

Poliserna Jakob och Lasse letar upp Göran för stt han ska hjälpa dom lite grann, stationen ska läggas ner och dom måste få upp brottsstatestiken så dom tvingar honom att rusa in butiken och sno något. Som tack får han ett fiskespö och en flaska sprit.

Av peejay - 7 september 2013 18:19

Att förlora sig själv i framgången och kändisskapet var det värsta med den där jävla karriären som man skulle vara så jävla glad och lyckad för. Fan skrek hon flera gånger högt för sig själv under tiden som media kändis i skandalblaskorna, vissa gånger för mig själv andra gånger i hänt extra eller någon annan skit tidning som man skulle vara tacksam för att hamnat i. Vem ville inte ha ett löp i hänt extra som syntes över hela stan vart man än gick.  Adinas löpsedlar var sällan några glada historier, medan hon önskade flera gånger att det skulle handla om hennes hits eller liknande så handlade det om senaste fyllan eller senaste samlaget. Hade man varit kändis i dag så hade väl skiten hamnat på youtube bland all annan skit som ligger och pulserar där till ingen som helst nytta.

Hade det samtidigt inte varit för det jävla arslet till producent som snodde hennes royaltys för delar av låtarna hade hon kanske i alla fall haft en ekonomi att tala om idag, då hade hon kunnat se att karriären trotts allt hade gett henne något som hon idag skulle kunnat leva på till en viss del i alla fall, vem vet kunnat dryga ut hushållskassan i alla fall . Nej nu står den före detta så kallade artisten och spelar andra skit hits varenda jävla helg på en sunkig krog med dansgolv.  Hon slö surfar på google och regnet öser ner, all skit som skrivs och allt som hamnar där, hon söker på sig själv och hittar plötsligt en artikel om Max Martin. Han berättar om sin karriär och nämner hör och häpnad hennes hit Love me. Han säger i artikel att han minns många amatörartister som kommit till honom personligen eller som han hört demos med genom åren som med Adina och hennes låt Love me. En artist som hade kunnat bli något men ibland blir det inte som man vill säger han i artikeln. Adina blir alldeles paff, efter över tio år utan en enda notis om henne så nämns hon plötsligt i en intervju med Max Martin vid 2010 talets start.  

Hon stänger av datorn, sitter tyst. Att nämnas i tidningen känns overkligt och som om hon vaknat upp från dom döda. Kan det verkligen vara så att någon därute kommer ihåg henne än idag, ja vem vet. Kan det vara så att hon trotts sin korta tid i rampljuset saknas av människor som snöat in på 90-talets hit historia, kan det verkligen vara möjligt? Dom skulle bara veta hur oglamouröst hon lever som människa idag. Kändisfesterna och nattklubbarna med mera har bytts ut mot en ensamhet i den stora ensamma världen, där den sista folk saknar är den fördetta artisten med hiten. Har du inte hiten idag så är du körd och när du väl haft hiten så är det upp till bevis att leverera en ny annars jävlar kan du bara räkna dig som ytterligare en före detta artist som för stunden upplever artisteriets uppgång och fall. 


Av peejay - 6 september 2013 18:14

Magic affair hade stora framgångar med både omen three och Give me all your love och naturligtvis följde även in the middle of the night samma spår. In the middle of the night var gruppens tredje singel och den släpptes 1994 och blev även den en succé för gruppen. Sångerskan hette Franca Morgano och rapparen hette A.K Swift.

 

Av peejay - 5 september 2013 18:24

Idag var Anna Book och Wille Crawford med i nyhetsmorgon och berättar om den kommande sässongen av körslaget där dom leder varsin kör. Körslaget startar på Lördag och naturligtvis kommer jag blogga programmet även i år.

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/anna-book-och-wille-crafoord-gör-upp-i-körslaget-2436544


Av peejay - 5 september 2013 17:57

 

119 deltagare tog sig till slutaudition och nu ska jurryn ta ut 20. Slutaudition ägde rum på oscars teatern där dom först fick upp och sjunga a capella en och en. Därefter bestämde jurryn vilka som fick stanna kvar och vilka som genast fick lämna Idol.

Dom som sedan efter detta hade gått vidare delades in i grupper som vi får se uppträda nästa vecka.

 

Av peejay - 4 september 2013 18:35

En av världen största artister Madonna har genom hela sin karriär lyckats hålla sig uppdaterad och släppa rätt låtar vid rätt tidpunkt och onekligen lyckades hon även i februari 1987 när hon släppte La isla bonita som fjärde och sista singel från tredje albummet True blue.Den stack ut bland hennes hits och gör än idag med dom spanska influnserna i låten och den blev en stor hit  för henne även denna låt. La isla bonita räknas idag till en av hennes riktiga klassiker bland hennes hits.

 

Av peejay - 4 september 2013 17:04

 

Idolturnén fortsatte i Göteborg med jurryn på plats att bedömma insatserna på audition.


Capser Påhlson (vidare)

Han överraskade rejält, han levererade oväntat bra.


Flora Lami

Hon gav sig på en enormt svår låt som hon inte klarade hela vägen, jurryn hade rätt det vra en för svår låt för henne.


Jonatan Betner Melin

Han hade senaste månaden bott i en grotta på teneriffa nu var han här på Idol och bjöd på en jäkla cool show!


Anders överraskade Shaid Strand på Teneriffa i en iscensatt audition. Hon var bra absolut och fick också guld biljett.


Julius Kool (Vidare)

Han hade något även om Bieber låten inte gick hela vägen.


Gusatv Källström

Han erbjöd sig att styla Bard sedan sjöng han Starship. Han sjöng verkligen inte bra, han får nog fortsätta att modella i stället.


Felix Magamba (vidare)

HAn körde Medinas Där palmerna bor på gitarr med ett riktigt bra drag!


Oscar Almhage

Han kidnappades till Idol av Kakan, men det gick inte hela vägen på graund av rösten.


Johan Nordström  (vidare)

Han var verkligen bra och fick Bards gömda biljett. Han var auditions turnéns sista sökande nu återstår slutaudition.

Av peejay - 3 september 2013 18:23

 Idol turnén fortsatte i Göteborg och jurryn intog staden.


Albin Gumesson (vidare)

Han sjöng sin egna låt När jag blir stor. Han hade verkligen en hitlåt måte jag säga.

Martin Lundqvist

Han sjöng också en egen låt men långt ifrån Albins standard.


Elin

Hon lät alldeles för lågt och hon fick som tröst en kram av både Bard och bagge men nådde som sagt inte hela vägen.


Gabriel Alares(vidare)

Han såg ut som en popartist från början 29 år vilket jag tror är till fördel att han vet vad han vill. Han levererade Justin Bieber låten som en riktig stjärna.

Anders överraskade Sanna som fick sjunga för honom på jobbet. Hon var riktigt bra och gick vidare.


Juliette (vidare)

Hon var ganska bra och det känns som om hon kan bli ännu bättre.

Shariar

Han bjöd på en galen rap, han skulle passa perfekt som standup.

Felicia Larsson(vidare)

Hon hade något absolut och hon gav allt trotts feber.

Slinky

Han levererade med glimten i ögat.


Chris Hagberg (vidare)

Han passar för soul, han kan bli en spännande kille.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards